Från mappen Info · Alla mappar

Beröm och kommentarer

Christian, profilbild
Christian

Dräkten ser fin ut men den är väldigt olik Vörå IF:s färger som vi på senare år använt. Min åsikt är att då vi beställer nya kläder är att vi i mån av möjlighet använder liknande mönster och liknande färger som vi tidigare använt.

Jessica, profilbild
Jessica

Det är ju meningen att alla sektioner i Vörå IF ska ha likadana eller liknande dräkter med samma färger. Därav tillkom ju dräktgruppen som ska bestämma Vörå IF s dräkter. Jag tycker att dessa färger och dräkter är fina. Jag vet inte om alla i Vörå IF kommer att ha liknande dräkter nu och om dessa är ettt resultat av dräktgruppen?

Hampus

Färgerna är ju nog desamma, svart och röd, och lite mera vit än vi haft tidigare. Men denna uppfattas som mycket "svartare" tror jag eftersom ärmarna är röda på Trimtexdräkten. Bålen är egentligen rätt likadan, mera vitt kanske. Reklamtrycken kommer också med vitt. Tävlingsdräkten påminner i sin tur om den tävlingsdräkt vi hade före nuvarande, den hade också svart som dominerande färg. Det är svårt att hitta en dräkt som alla gillar, det visar inte minst omröstningen de första förslagen, där det blev lika

Tor-Leif, profilbild
Tor-Leif

Dessa design förslag kommer från skidsektionen i samråd med Dähli, dräktgruppen finns mig veterligen inte ännu. Angående förnyande av dräkter så är det ingen lätt uppgift att förnya men bara lite så att de flesta blir nöjda. Omröstningen som vi hade tidigare slutade 50% / 50%. Att välja en av dem tyckte vi inte var någon bra ide då halva föreningen skulle ha föredragit en annan. Därav denna helomvändningen till en modell som vi alla vid dräktmötet vi hade senaste vecka tyckte var bra.

Jan

Kvistiga frågor.. Dräkten har en modernare framtoning som säkert är till fördel. Sommardräkten blev relativt lyckad men är lite traditionellare och jag noterade då vi lyckats enas om den designen som nu inte heller var så lätt att den var ganska lika som gamla Noname skidkläderna.

Logga in för att skriva en kommentar.

Från mappen Info, avsändaren Tor-Leif Häggman

Storlek: 2 MB, datum: 2016-10-03